VEILIGHEID

Blobbing brengt het grootste plezier dat men op het water hebben kan. Zoals ook bij andere sporten, moet men zich ook bij het Blobben aan bepaalde spelregels houden. Op die manier kan de noodzakelijke veiligheid gewaarborgd worden en kunnen blessures vermeden worden. Helaas zijn er in de laatste jaren meerdere goedkopere producten en kopieën van Blobs in gebruik genomen, die onder onze beschermde merknaam aangeboden worden. Hierbij worden alle veiligheidsaspecten van het gebruik overtreden. Daar komt nog bij dat er andere risico’s bewust of onbewust veroorzaakt werden vanwege de slechte kwaliteit.

Om het Blob effect met een zo groot mogelijk plezier en veilighheid te kunnen beleven zijn onze Blob producten een eerste vereiste. Onze producten zijn te herkennen aan diverse veiligheidskenmerken. (Lees ook „Origineel vs. Fake“).


 

Minimumeisen om veilig te Blobben:

1.

Originele producten van BLOB®

2.

Helm & Zwemvesten voor elke deelnemer
Details zijn te vinden in de bijgevoegde beschrijving van uw Blob aankoop.

3.

Beschermingsmat tussen de springtoren en de Blob

Details zijn te vinden in de bijgevoegde beschrijving van uw Blob aankoop.

4.

Minimumeisen voor de locatie: Minimale waterdiepte is 2,5m, 15mx7m Landingsplek, Springtoren (volgens Blob & TÜV vereisten) etc.
Details op aanvraag

5.

Alleen te gebruiken onder toezicht van een toezichthouder (opgeleid door Blob)

6.

Handleidingen (Uittreksel):
Maximale verschillen in gewicht
Maximale hoogte van de springtoren
Minimumleeftijd
De juiste springtechniek van de springer
De juiste zitpositie van de blobber
Zorg voor een duidelijke en vrije landingszone
Maximaal aantal personen op de springtoren


 

Meer details zijn te vinden in de bijgevoegde beschrijving van uw Blob aankoop

„Veilig Blobben heeft voor ons de hoogste prioriteit. Daarom is het voor ons zeer belangrijk dat geen van onze klanten gebruikt maakt van illegale, onveilige en kwalitatief minderwaardige namaak producten.

daher ist sehr wichtig für uns, dass keiner unserer Kunden von illegalen, unsicheren und qualitativ minderwertigen Nachbauten getäuscht wird. Bovendien is het voor ons cruciaal dat er een bewustzijn ontwikkeld wordt voor het correcte en juiste gebruik van de Blobs om zo een veilige sport mogelijk te kunnen maken.

© Blob Event & Sales GmbH Europe