ORIGINEEL VS. FAKE

Het 25-jarige succesverhaal van Blob in Amerika wordt sinds 2008 door de Europese vertegenwoordiger, Blob Event & Sales GmbH, in Europa verder doorgevoerd!

In aanvullig op de voortdurende ontwikkeling van de vele originele Blobs, is ook Blobbing als sport uitgevonden. Met succes worden er in een aantal landen dan ook al officiele Blobbing-wedstrijden en nationale kampioenschappen georganiseerd.

Dit beïnvloedt ook sterk onze productfilosofie. Aangezien naast het Fun-aspect, het sport wedstrijdgedeelte ook belangrijk is geworden, zijn onze producten nu ook specifiek ingericht voor deze doeleinden. Daarnaast is veiligheid natuurlijk het thema wat voor ons de hoogste prioriteit heeft en dit ziet u dan ook terug in onze producten, keuringen en certificaten (zoals TÜV-keuringen).

WAT ONDERSCHEIDT ONZE PRODUCTEN VAN DE GOEDKOPERE VARIANTEN OF DE IMITATIEPRODUCTEN:

  • Wij zijn het origineel en distributeren de originele Blobs. Ook zijn wij actief betrokken bij de verdere ontwikkeling van de Blob producten, door een constante samenwerking met de makers van de Blobs in Amerika.
  • Onze producten zijn van hoge kwaliteit, wat vooral terug te zien is in de unieke designs en de duurzaamheid van onze Blobs.
  • Know How, als gevolg van de bijna 30 jaar ervaring in productontwikkeling, toepassing en veiligheid
  • Veiligheid: Op basis van jarenlange evaring en de dagelijkse confrontatie met de Blob, weten wij als beste hoe Blobbing veilig en succesvol aan onze klanten aangeboden kan owrden. Dit wordt onderkent door onze certificaten, zoals het TÜV-rapport dat zijn toepassing heeft op Europa. Als Blob Events & Sales GmbH, werken wij elke dag met grote concentratie en toewijdig voor eht product en zijn verwerking en toepassing. Grote partners zoals Porsche, Pro7, Ö3 en Area47 vertrouwen op onze kennis om zo de unieke ervaring van het Blobben te kunnen delen met het publiek met het hoogst mogelijke niveau van veiligheid!
  • Alleen onze producten kunnen met de wereldwijd bekende en originele naam van BLOB op de markt worden gebracht of mee geadverteerd worden – vanwege ons eigen beschermde handelsmerk.

© Blob Event & Sales GmbH Europe