HANDELSMERK

Algemene informatie over het handelsmerk BLOB® en de bijbehorende merkrechten

BLOB® neemt de bescherming van zijn merknaam zeer serieus. Onze merknamen staan echt voor iets en daarom hopen wij dan ook dat de consument merkt dat ze altijd op onze kwaliteit kunenn vertrouwen als onze merknaam erop vernoemd wordt. Geheel bepalend hierin is het thema VEILIGHEID bij de activiteit BLOBBING®. Door onze jarenlange ervaring, talrijke testen en toetsingen en een nauwe samenwerking met de uitvinders van BLOB®S (Springfield Special Products) is het ook alleen voor ons mogelijk om deze veiligheid in termen van producten en het gebruik te kunnen garanderen. Daarom is het ook zo belangrijk, dat de klant en de gebruiker weten wanneer en waar onze originele producten gebruikt worden. Alleen zo kan men zeker zijn, dat ook het gebruik en de procedure veilig is. Wij bezitten door heel Europa een omvangrijk portfolio van geregistreerde en niet-geregistreerde handelsmerken, waarbij geen van deze handelsmerken – of enigzins gelijke handelsmerken – zonder de toestemming van BLOB® gebruikt mogen worden. Het gebruik ervan zonder onze schriftelijke toestemming is een schending van onze rechten en dat kunnen we vanuit juridische- en veiligheidsgronden niet accepteren.

Door het kopen van namaakproducten

  • Laat je niet bedriegen. Namaakproducten hebben niet de kwaliteit, die u van een BLOB® verwacht en gewend bent. Uiteindelijk betaald u hierdoor ook een hogere prijs.
  • Ondersteunt u misdadigers, die hun activiteiten financieren met de verkoop van namaakproducten
  • Bevorderd u de productie van goederen die onder onmenselijke omstandigheden en onvoldoende milieunormen plaatsvinden.
  • Verhoogd u uw eigen belastingtarief, omdat vervalsers geen belastingen betalen als legitieme bedrijven. Uiteindlijke gaat de overheid de verloren belasting bij uzelf innen.

BLOB® beschermd grondig en consequent zijn absolute rechten en wij ontvangen dan ook graag achtergrondinformatie omtrent lookalike, imitatie en / of vervalsingsproducten.

Is de prijs te goed en te laag om waar te zijn, dan gaat het hoogstwaarschijnlijk om een vals product. Wanneer u zo’n product ziet of twijfeld over een product, neem dan alstublieft contact met ons op. Gebruik daarvoor ons emailadres office@blob-europe.com. Ook kunt u dit emailadres gebruiken om achtergrondinformatie op te sturen of om ons vragen te stellen over de echtheid/authenticiteit van een product of het merk BLOB® of een daaraan gerelateerde goederen en diensten.

Wanneer u geïnteresseerd bent in originele producten van BLOB®, neem dan een kijke op www.blob-europe.com.

Let’em fly. Uw BLOB® Team.

© Blob Event & Sales GmbH Europe