ONTSTAAN & FILOSOFIE

Het verhaal van „Blobbing“ is begonnen met gas- en olieverpakkingen uit rubber, zoals die worden gebruikt in de zeevaart voor het transporteren van brandstoffen. Avontuurlijke zeelieden sprongen vanuit vrachtschepen op de Blobs en ontdekte het Blob-effect.

DAARNA GING ALLES HEEL SNEL: „BLOBBING“ WERD IN AMERIKA SNEL OPGERICHT ALS HÉT DING VOOR WATER PLEZIER. … en nu „blobben“ we allemaal.

Blob Europe – De algemene vertegenwoordiger van Blobs voor Europa – nam de trend in 2009 over uit de VS en de sport ontwikkelde vanaf toen jaar na jaar. Zo hebben we de Amerikaanse superster Xzibit weten te overtuigen om jurylid te zijn bij een Blob-contest in Turkije. Op MTV en PRO7 is „Blobben“ al uitvoerig besproken als een nieuwe fun-trend. Blob heeft zich op tal van evenementen bewezen een publiektrekker te zijn!

„BLOBBING“ WIL ZICH ALS WATER-FUN-SPORT PROMOTEN EN HEEFT IN AMERIKA EN IN EUROPA AL VELE ACTIEVE WATERLOCATIES WAAR GEBLOBT KAN WORDEN.

Blob Europe heeft grote plannen: Naast de verkoop willen we ons ook op de verhuur van Blobs en Evenementen richting om daarmee de Fun-Sport „Blobbing“ wereldwijd te promoten. Daarom is ook de WBLA opgericht en vinden in de eerste landen reeds de nationale kampioenschappen plaats.

© Blob Event & Sales GmbH Europe